Find Topic here eg.: Batuk

Friday, February 21, 2014

What is EXO?






Agel EXO adalah ekstrak dari 17 buah-buahan tropika yang mengandungi jumlah antioksidan yang tinggi untuk membaikpulih sel tubuh kita yang rosak. 

Tubuh kita memang mempunyai keupayaan untuk membaikpulih diri sendiri, tapi dengan persekitaran semasa yang tinggi pencemaran, pemakanan tidak seimbang dan tekanan hidup, menyebabkan kita perlukan bantuan dari pemakanan tambahan.

Secara lumrahnya, kita boleh je dapatkan antioksidan dari buah-buahan dan sayuran dalam diet harian. Tapi kandungan nutrisi yang diambil tidak sebanyak yang sebenarnya tubuh kita perlukan. Jadi EXO yang tinggi antioxidant ni memang sangat membantu untuk kesihatan kita yang lebih baik.

Bayangkan anda memperolehi 17 jenis buah-buahan tropika yang tinggi antioksida setiap hari hanya dari sepeket EXO yang bekepekatan tinggi. Dalam Kajian oleh organisasi bebas, mendapati kadar ORAC (oxygen radical absorbance capacity (ORAC)) sangat luarbiasa.

Setiap pek EXO mengandungi 21gm ekstrak puri buah yang pelbagai nutrisi, rasa dan warna. Jadi ia seimbang, pelbagai dan lengkap. Kajian saintis mengatakan antioksida yang diambil dari pelbagai sumber adalah lebih baik dari mengambil dos yang tinggi dari sumber yang sama sahaja.

Active Ingredients: 

Dark Grape, Blueberry, Cranberry, Aronia,Pomegranate, Acerola, Elderberry, Prune, Noni, Bilberry, Wolfberry, Aloe Vera, Gac fruit, Sea Buckthorn, Mangosteen, Rooibos, Açai (Acai) 


No comments:

Post a Comment